Scroll Top

Alpha Cursus 2024

In het nieuwe jaar starten we weer met de Alpha Cursus.

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin u en jij samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof in een kleine groep. Van “Wie is Jezus?” tot “Bidden: waarom en hoe?” U en jij ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.  

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar men alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.  

Alpha duurt ongeveer tien weken en een zaterdag en is gratis. Iedereen is van harte welkom, of u of jij nu wel of geen Bijbelkennis heeft. Of u of jij nu wel of geen lid bent van een kerk. De Alpha cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het christelijk geloof.

U en jij bent van harte welkom! Aanmelding is wel noodzakelijk en dat kan heel eenvoudig door een telefoontje naar Marco van Waardenberg 0181-213062 of een email naar mwaardenberg@hotmail.com

We beginnen om 18:45 uur met een gezamenlijke maaltijd, Daarna drinken we koffie/thee en volgt de les over het onderwerp van die avond en het gesprek daarover in een kleine groep. Ontmoeting en het ontstaan van nieuwe vriendschappen vinden wij belangrijk. We eindigen ongeveer om 21:30 uur.

DATA in 2024:

11 januari
18 januari
25 januari
01 februari
08 februari
15 februari
29 februari of
Zaterdag 2 maart gedurende een dag: 10.-17.00u
07 maart
14 maart
21 maart