Scroll Top

.

Bijbelstudies

Welkom! Als u meer wilt weten over de inhoud van de bijbel en het christelijk geloof, dan bent u hier op de juiste plek.

Op andere momenten in de week komen er mensen samen om aan Bijbelstudie te doen. Hierover vindt u meer informatie bij Bijbelstudie.

aanbod bijbelstudies
Alpha cursus
In onze gemeente wordt er een Alpha cursus aangeboden.
Wat is Alpha?
De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt

Hier krijgt u een indruk van Alpha:

Als u hier meer over wilt weten kunt u contact opnemen met Marco van Waardenberg  via mwaardenberg@hotmail.com of telefoonnummer: 0181-213062
Bijbelstudiegroepen:
Binnen onze gemeente zijn een aantal bijbelstudiegroepen actief.

Bijbelstudievereniging “Onderzoekt de Schriften”

Als broeders en zusters bestuderen we de Bijbel met behulp van een schets. We zijn lid van de Gereformeerde Bijbelstudiebond en ontvangen het blad WEGWIJS. Ook daaruit worden onderwerpen behandeld.

Een van de leden bereidt het onderwerp voor en een van de twee voorzitters leidt de bespreking. We vergaderen om de week op maandagmorgen van 09:30 uur tot 11:00 uur in een zaal van de kerk. Iedereen is van harte welkom.

Contact: Frieda van der Lelie via friedavanderlelie@kpnmail.nl

G7

G7 komt ongeveer éénmaal per maand op zondagavond om 19:30 uur bij elkaar bij iemand thuis. Aan de hand van een door de groep gekozen boekje worden vragen besproken en geeft men aan hoe men hier zelf over denkt. Wil je een keer vrijblijvend mee doen? Iedereen is welkom.

Contactpersoon Betty Haveman – Poortinga via: betty.poortinga@gmail.com

.

ontmoeting

In onze gemeente vinden we het belangrijk om elkaar te ontmoeten tijdens de kerkdiensten. Er wordt vaak nagepraat in de hal en bij mooi weer gebeurt dit ook wel buiten.
De eerste zondag van de maand drinken we koffie en thee met elkaar, vaak vergezeld van iets lekkers wat door gemeenteleden gebakken is. Ook voor de kinderen is er fris met wat lekkers. Op speciale zondagen in het jaar, bijvoorbeeld als er (jonge) mensen belijdenis van hun geloof hebben gedaan, is er ook gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken met iets lekkers.
 
Elke dinsdag om de twee weken is er ‘Gezellig samen’.. Vanaf een uur of 10 is er de mogelijkheid om met anderen samen koffie of thee te drinken in de kerk. Iedereen is hier welkom. U kunt bij Tineke toet informeren welke dinsdagen er Gezellig samen is, tel: 0181-632058

kerkmuziek

Binnen de gemeente is er ook een: Kwartet
Er wordt kerkmuziek gemaakt door drie zangers: sopraan, alt en bas met een repetitor. Het kwartet geeft enkele keren per jaar invulling aan een zondagse zangmiddag.
Ook verzorgen ze met kerst  en Pasen een sing-in met aansluitend een broodmaaltijd.
De optredens worden begeleid door een organist.

Contactadres: Frieda van der Lelie, via friedavanderlelie@kpnmail.nl