Scroll Top

Kans om te dienen,
doe mee!

.

Wil je graag meehelpen of mee doen? Dit kan door je talenten in te zetten en/of een financiële bijdrage te geven.

Binnen onze gemeente zijn we actief op allerlei vlakken. Elk jaar wordt een fancy fair georganiseerd, er is jeugdwerk, het voedselkastje bij de kerk moet worden gevuld, het beamteam verzorgt de informatie op het scherm, er is een welkomstcomité aanwezig bij de ochtenddienst, er wordt gebakken voor de koffieochtend na de kerkdienst. De schoonmaakploeg zorgt voor een schone kerk. En ga zo maar door.

Daarnaast worden er nog extra activiteiten georganiseerd door de Commissie Gemeenteopbouw, zoals een high-tea, bingo of ‘rij m in de prak’.

.

Kans om te
geven,
DRAAG BIJ!
Het kerkelijk
huishoudboekje

Praten over geld is meestal niet het meest geweldige onderwerp. En misschien binnen een kerk al helemaal niet. Helaas, ook onze kerk kan niet zonder.

Zo is er een kerkelijk werker die betaald moet worden en hebben we vaste uitgaven, zoals gas, water en licht. Ook zijn we lid van een landelijk kerkelijk verband en wordt een quotum per lid gevraagd om te zorgen dat het kerk-zijn kan blijven bestaan.

De meeste gemeenteleden betalen per maand of per jaar een vast bedrag, zodat de kerk weet welke vaste inkomsten er zijn.

Verder wordt er tijdens de kerkdiensten gecollecteerd voor de kerk of andere doeleinden. Dit wordt altijd aangegeven op het scherm voor in de kerk. Ook is er regelmatig een QR code die het geven van een bijdrage makkelijker maakt.

Er kan ook betaald worden met kerkmunten. Deze kerkmunten betaalt u vooraf en per collecte bepaalt u zelf hoeveel munten u wilt geven. De kerkmunten zijn te verkrijgen bij de penningmeester van de kerk.

doneren via iDEAL
Via deze (Molliebetaalpagina) Link kan je financieel bijdragen.
Zo houden we samen de kerk in stand. De inkomsten worden ook gebruikt voor het omzien naar anderen, dichtbij of ver weg.
onze bankrekening
Uw gift is van harte welkom op NL74 INGB 0005 5930 66 t.n.v. Samenwerkingsgemeente Rozenburg en Voorne.
Mocht u een specifieke gift willen geven bijvoorbeeld voor de kerk, het voedselkastje of de diaconie, dan is het handig om dit erbij te vermelden.