Scroll Top

Startzondag 8 september 2024

Deze zondag vierden we de start van het nieuwe kerkelijke seizoen. De kinderen werd gevraagd of zij durfden te proeven met een blinddoek voor. Ze proefden voorzichtig en eentje zei: ik proef iets slijmerigs, is dat misschien augurk? En ja, het was augurk. Daarna kregen ze nog een paar verschillende snoepjes, dat smaakte toch beter.

De preek ging over durven als Daniël, soms moet je keuzes maken in je leven en dan is het belangrijk om goed te bedenken waar voor jou een rode lijn is, zeker als het te maken heeft met het leven met God. Daniël maakte een plan, hoe hij zijn rode lijn duidelijk kon maken aan de dienaar van de koning. Dat is voor ons ook goed om te doen.

Tijdens het koffiedrinken werd er in groepen gepraat aan de hand van vragen die te maken hadden met een onderdeel van het traject waar onze gemeente aan meedoet. Het ging over toegewijd en heilig leven. De vragen mocht je zelf beantwoorden, de vraag mocht je aan een ander stellen van je groep en als je nu geen antwoord wilde geven, was dat ook prima.

We sloten af met een samen-delen-lunch, waarbij er veel lekkers op de tafel stond, wat we met elkaar hebben gedeeld.